Simulador d'hipoteca
Omple tots els camps
2.000 €
Referència: 347
Girona - Pedret
500 m²
Nau industrial en planta diàfana de 500 m2, situada a la zona de Pont Major. Distribució: planta diàfana 12,5 lineals x 39,5 m de fondària,magatzem de 9 m2 .Té 3 despatxos, lavabos mixtes i vestidors. Disposa de: Entrada per a camions.Sol·liciteu informació sense cap compromís!!
140.000 €
Referència: 859
Girona - Sant Narcis
154 m² - 909 €/m²
Local situat a bona zona de Sant Narcís, arrendat actualment amb una rendibilitat superior al 5%!Distribució: 2 àmplies sales (1 exterior i 1 interior), bany i magatzem.Disposa de: aparador, terra de gres, fals sostre registrable amb llums encastats, bomba de calor (calent i fred) i persianes exteriors metàl.liques motoritzades.Demani informació sense cap compromís.
2.000 €
Referència: 1322
Girona - Centre
400 m²
Local de 400m2 distribuit en dues plantes i situat al centre de Girona.Distribució: a la planta baixa hi ha la recepció sala d'espera, arxiu, 4 despatxos tancats ,sala diàfana, sala de descans, cuina i bany. A la part de dalt hi ha una sala diàfana, arxiu i un despatx.Disposa de :terra de gres, bomba de calor (calent i fred), amb sortida de fums e instal.lacions totalment adaptades també per oficina, porta d'entrada automàtica i persiana metàl.lica exterior .Demani'ns més informació sense cap compromís.
1.500 €
Referència: 1323
Girona - Devesa
216 m²
Local de 216m2 amb molta visibilitat situat a la zona de la Devesa de Girona!Distribució: àmplia sala diàfana en forma de U, altell per oficina i dos banys.Disposa de: dues portes d'accés (una amb aparador per entrada de vianants i l'altra amb Gual per entrada de vehicles).Tots dos accessos tenen persiana exterior automàtica.Demani més informació sense cap compromís.
1.975 €
Referència: 1333
Girona - Eixample
239 m² - 5 Habitacions - 4 Banys
Fantàstic dúplex de 239m2 útils situat a la zona de l'Eixample. Distribució: la planta de baix consta de rebedor, sala d'estar-menjador, terrassa, cuina office, safareig, despatx, dos banys complerts, sala d'estar o lectura, habitació doble i habitació suite amb vestidor. La planta de dalt consta de sala multi-funció, terrassa, dues habitacions dobles, dos banys complerts, habitació suite molt àmplia amb tocador i vestidor.Disposa d'electrodomèstics a la cuina (vitro, forn, microones), terra de parquet, armaris encastats, calefacció, llums encastats i finestres amb tancament de doble vidre. Finca amb ascensor.Opció de lloguer temporal.Demani'ns informació sense cap compromís.
700.000 €
Referència: 1333-1
Girona - Eixample
276 m² - 5 Habitacions - 4 Banys - 2.536 €/m²
Fantàstic dúplex de 276m2 situat a la zona de l'Eixample. Distribució: la planta de baix consta de rebedor, sala d'estar-menjador, terrassa, cuina office, safareig, despatx, dos banys complerts, sala d'estar o lectura, habitació doble i habitació suite amb vestidor. La planta de dalt consta de sala multi-funció, terrassa, dues habitacions dobles, dos banys complerts, habitació suite molt àmplia amb tocador i vestidor.Disposa d'electrodomèstics a la cuina (vitro, forn, microones), terra de parquet, armaris encastats, calefacció, llums encastats i finestres amb tancament de doble vidre. Finca amb ascensor.Demani'ns informació sense cap compromís
1.500 €
Referència: 1335
Girona - Centre
181 m² - 2 Banys
Fantàstica oficina de 181m2 en el centre de Girona! Distribució: entrada recepció, cinc despatxos, sala de juntes, dos arxius i dos banys.Disposa de mobiliari, terra de parquet, aire acondicionat( calent i fred), porta de seguretat i alarma .Finca amb ascensor.Demani més informació sense cap compromís.
283.000 €
Referència: 1338
Girona - Eixample
109 m² - 2 Habitacions - 1 Banys - 2.596 €/m²
Fantàstic àtic dúplex a la zona de l'Eixample!Distribució: rebedor, sala d'estar-menjador, cuina oberta al menjador, un bany complert amb plat de dutxa, una habitació doble, una habitació individual i un balcó. A la planta de dalt del dúplex hi ha una sala molt àmplia amb dues finestres al sostre, ( es pot fer servir per habitació, sala d'estar, despatx).Disposa de terra de parquet, calefacció gas natural, ventilador de sostre, aire condicionat a menjador i habitació doble, armaris encastats, finestres d'alumini amb PVC i plaça de pàrquing en el mateix edifici inclòs en el preu.Finca amb dos ascensors.Sol.liciti més informació sense cap compromís!
2.000 €
Referència: 1322-1
Girona - Centre
400 m² - 1 Banys
Fantàstica oficina de 400m2 distribuida en dues plantes i situada al centre de Girona.Distribució: recepció , sala d'espera , sala diàfana ,5 despatxos , office, bany i arxiu .Disposa de : Sortida de fums , terra de gres, bomba de calor (calent i fred), porta d'entrada automàtica i persiana metàl.lica exterior .Demani'ns més informació sense cap compromís. Distribució: recepció , sala d'espera , sala diàfana ,5 despatxos , office, bany i arxiu . Disposa de : Sortida de fums , terra de gres, bomba de calor (calent i fred), porta d'entrada automàtica i persiana metàl.lica exterior . Demani'ns més informació sense cap compromís.