Intermediació immobiliària

A Europromo ens dediquem a la intermediació i gestió de les operacions de lloguer i compravenda d’immobles, comptant amb un personal altament qualificat i amb la major garantia d’assessorament tècnic i jurídic.

CLIENTS:

A Europromo tenim una consolidada experiència en la gestió d’operacions immobiliàries de lloguer i compravenda dirigides a particulars i empreses.

La nostra àmplia trajectòria en el mercat immobiliari permet posar a la seva disposició una àmplia i atractiva cartera de productes immobiliaris.

Els nostres professionals estan orientats a oferir-li les millors propietats que s’adaptin a les seves expectatives mitjançant un tracte discret i personalitzat. 

PROPIETARIS:

A Europromo ens comprometem a assegurar-li la màxima rendibilitat del seu immoble oferint-li un servei integral i assessorant-lo en tot el procés de compravenda  o lloguer, des de la valoració de l’immoble fins a la formalització del contracte.

Gestió de patrimoni

L’equip d’Europromo compta amb professionals especialitzats en processos de inversió i desinversió d’actius immobiliaris, donant cobertura a les seves necessitats, identificant oportunitats d’inversió i valorant la rendibilitat de les operacions.

Europromo el podrà assessorar en la definició i execució de la seva estratègia d’inversió en immobles.

Administració de lloguers

Europromo s’encarrega de gestionar tots els aspectes relatius a l’immobles:

-          Lloguer de l’immoble
-          Gestió del cobrament dels rebuts de lloguer i dels impagaments
-          Formalització o resolució del contracte de lloguer
-          Realització de l’inventari inicial
-          Canvis de nom de subministres
-          Formalització de l’ingrés de la fiança i recuperació d’aquesta
-          Declaracions d’IVA
-          Reunions amb els llogaters i resolució d’incidències

Valoració d'immobles

A Europromo li valorem tot tipus d’immobles, utilitzant en cada cas el mètode més idoni segons la naturalesa del mateix: locals, vivendes, oficines, naus industrials, terrenys, etc.

Reformes i rehabilitació d'immobles

La nostra llarga trajectòria professional ens permet determinar les seves necessitats a l’hora de reformar el seu immoble (pis, local comercial, oficina, nau industrial, etc), proposant les solucions més adequades a l’espai a reformar.

Comptem amb un equip professional d’industrials que respon amb la màxima eficàcia i eficiència tot complint amb un rigorós seguiment d’obra.

El nostre equip realitza un treball minuciós diari i constant amb projectes, aportant la nostra experiència en el sector des de l’any 1972.

Assegurances

A Europromo analitzem de forma individualitzada les seves necessitats per poder oferir-li l’assegurança que millor s’adapti a vostè:

-          assegurances multirisc (llar, comerços, oficines, PIMES, etc.)
-          assegurances de Responsabilitat Civil
-          assegurances d’automòbils (turismes, furgonetes, motocicletes, etc.)
-          assegurances personals (vida, accidents, etc.) 

L’assessorem tant en la contractació de la seva nova assegurança com en la tramitació i resolució de possibles sinistres. 

Europromo S.L. | C/Sèquia 5, Entresòl 4a | Girona - 17001 (Girona) | T +34 972 20 98 00 | info@europromo.cat | Avís legal | Política de privacitat